Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

15 July 2010

~kembali bersama Nuffnang~

kepada semua yang singgah kat blog saya ni,terima kasih banyak2...dah lama tak kembali aktif menulis,sekarang baru rase nak buat come back..haha..walaupun takde sape yang menghiraukan ke'come-back'an blog ni..hihi..tapi takpelah..

ok,sekarang ni,sape2 yang ade idea untuk saya,tolonglah eh..saya nak keje..nak cari part-time..agak2,part-time ape yang sesuai ek?buntu rase nak pilih part-time ape..semua nye rase tak sesuai...haha..ke sebenanye saya malas eh???

oh lupe! sebenanye saya nak bagitau bahawa saya dah kembali kepada nuffnang..ni semua kerana kesilapan saya yang boleh melupakan kesemua username dan password...mujur untuk nuffnang saya da siap2 remember kat laptop ni..

nak bukak advertlets aritu,semua kemungkinan username n password da dicube..tapi,nak buat cane..tetap tak boleh..nak mintak dihantar password or reset password lame ke emel,pun tak boleh..sebab username tak ingat..oh nuffnang,engkaulah penyelamat..hehehe..sekurang-kurangnya nuffnang tak marah sebab saya buang die aritu..i'm sorry nuffnang..saje je nak test kesabaran kamu..ternyata kamu memang baik hati..love u lah!

buat masa sekarang,saya sibuk dengan tempahan2 langsir untuk raye tahun ni..oh,pinggang pun da nak patah rase..penat3..tapi masyuuukkk!! =p

No comments:

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!