Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

12 January 2011

< Danga City Mall >

Oh! sungguh tak sangka,da bole drive sampai bandaraya JB..hehe =)
Tahniah untuk saya!

Sebenarnya,adik yang last,Diba tu sekolah STF..Sek Tun Fatimah..hari Selasa tu Johor cuti..dia ada latihan boling pulak..telefon mak n bagitau suh datang tengok dia..

mula-mula kat angsana,lepas tu dia call balik kata Danga City Mall pulak..sudah! mana dia tempat tu..ceq mana tau..haha

pusing punya pusing,ke Danga Bay tu sampainye..aik?takde pun bangunan tulis Danga City Mall..pusing lagi..tanya orang sana sini..dekat sejam,jumpa pun...mujur smpat jumpa Diba..kalu da abes latihan dia,rugi je datang jauh2..

nak balik,senang je..u-turn,trus je............sampai Kulai!

haha...tu la cerita saya di hari Selasa...cuti keja!

seronok ke sesat???seronok jgk sket!haha

5 comments:

UmiJida said...

shida, adik ipar kita pun STF. hehehe

Cikgu Shida said...

ye ke?tingkatan brape?hehe...bole knal2..esok nak pg skola die lg ni..

UmiJida said...

tingkatan satu. baru masuk la. adik awak dah from bape?

Cikgu Shida said...

samela..form 1..msuk kelas 1feminin kate..blok fatimah..hehe..nuradibah juraini...adik ipar sajida name ape?

UmiJida said...

wah bestnye nama kelas tu. huhu... kita tak tahu pulak adik ipar kita kelas mana, nama dia wathiqah binti hasanan.

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!