Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

09 May 2010

~surprise of 22 april~

hallluuuuu...Assalamualaikum...

lame kan tggu jawapan surprise sy?ok kawan2 sume...22 april ni sebenarnye tarikh lahir en.farid sy...genap umur die 23 tahun..n sy rase ini ialah tahun terakhir sy dapat wish kat die di bumi UKM ni...sebab lepas ni kami berdua InsyaAllah akan melangkah ke alam pekerjaan..dan tak tau bila dan di mana kami akan jumpa lg..

Tapi yg pntg,nnt lpas nikah mmg la sentiasa dapat wish kan..hehe

Actually,sy nak kongsi sumting about birthday ni..berbeza pandangan sy dan si dia tentang birthday..lets check it out!

saya:-

1. birthday ni tnd bersyukur dipanjangkan umur..tnd dapat nikmat menjalani kehidupan di dunia dan mengabdikan diri kepada Allah
2. birthday ade sentimental value..seronok n hepi klu ade org ingat n bg adiah..hahaha
3.birthday mesti nak wish n kalau boleh cuba ingat tarikh birthday org2 tersayang
4.seronok kalau wat majlis makan2 sikit dgn kwn2...=))

dia:-

1.same dgn pandgn sy
2,3,4. tak sama.tak kisah pun hal2 wish ke ape.org xigt pun xpe.birthday cume tarikh n umur meningkat je.??????

pelik x?hish...lelaki n perempuan ni memang lain2 la persepsinye..kan2?

2 comments:

Mi Ji Da said...

bitrhday pun tanda masa kita kat dunia ni makin berkurang.. huhu

R a S h i D a H said...

yup..absolutely!

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!