Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

28 December 2010

Oh...bermula minggu yang sibuk kerana sekolah dah nak bukak..hehe..lupe nak bagitau,saya telah posting.!!Alhamdulillah..posting di sekolah lama iaitu SMK Tunku Abdul Rahman Putra..

Mesyuarat hari pertama dengan agenda berkenalan bersama guru baru dan pengetua yang baru. Dapat jadual waktu di mana saya akan mengajar sesi petang..Tingkatan 1. Matematik,Geografi dan juga Sivik. Agak berdebar tapi InsyaAllah saya akan buat yang terbaik. Bersambung dengan pembentangan keputusan dan analisis PMR.

Mesyuarat hari kedua berterusan dengan agenda sukan dan kokurikulum termasuk hal ehwal murid. Esok pendaftaran tingkatan 1, Majlis perpisahan pengetua lama dan seterusnya perjumpaan untuk guru baru yang masih berorientasi. oh!orientasi yang meletihkan selama 3 bulan.

Khamis mesyuarat panitia dan seterusnya Jumaat mesyuarat KWSP. Sekolah yang bagus!haha...

Isnin bermulalah tugas sebagai guru yang mengajar dan mendidik. Semoga saya lebih berkeyakinan dan ikhlas. Sebenarnya tak kesah pun. Pengalaman bekerja bermula 10 pgi hgga 10 malam lebih menyeramkan.haha! tetapi saya boleh lakukan bermakna kali ni pun saya boleh! Oh yeah!

Ok,bertemu lagi ye..=)

1 comment:

UmiJida said...

wah, bestnye dpt starp! xD

selamat bertugas sheeda! :)

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!