Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

06 September 2010

< tingkatan satu!!! pay attention ya.. >

hai2..Assalamualaikum..
hehehe...mesti kawan2 yang seangkatan dengan jelajah hati ingat jelajah hati da posting kan..sebab tibe2 nak cite pasal tingkatan satu..

actually bukan macam tu pun..juz nak share yang sekarang ni,sume pelajar darjah 6 yang bakal menduduki UPSR da boleh buat permohonan online untuk masuk ke tingkatan satu sekolah berasrama penuh..

jelajah hati concern sebab adik jelajah hati pun darjah 6 sekarang ni..excited ooo die isi borang..macam nak masuk universiti..hehehe

tapi borang dia xla secomplicated borang nak masuk u..simple je..jangan risau..tapi adik2 sila mintak tolong akak,mak atau ayah untuk tolong isi ye..nanti silap isi,rugi la pulak..

sape2 yang nak isi borang permohonan kemasukan ke tingkatan 1 sekolah berasrama penuh ( SBP ) 2010, boleh klik sini

ok,selmat maju jaya untuk anda yep!

2 comments:

Anonymous said...

i miss u jelajah hati

JELAJAH HATI said...

i miss u too en. farid..=))

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!