Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

11 April 2010

I'm Sorry..I have To Leave You

blogger-emoticon.blogspot.com sedihnye hati ini...tak tau dah nak cakap macam mane..tapi serius terpaksa tinggalkan kamu..memang selama ni dah terlalu banyak kenangan manis kite bersama..saya memang sayang awak sangat2..tapi entah kenapa,sejak akhir2 ni, saya rase yang lame lebih baik..bukan bermaksud awak tak baik..awak baik..sangat baik..tapi awak menyusahkan saya...

banyak benda awak tak leh buat..saya nak gurau2,buat comel2 pon awak tak bagi buat..pening tau kepala saye..yang lame dulu, bagi je saya nak buat..mungkin pilihan saya untuk bersama awak adalah silap....












hehehe.....jangan emotional ye sume...ape yg saya maksudkan ialah google chrome dengan mozilla firefox..ekekeke...dulu mase kawan kenalkan google chrome,try la pakai..memang laju..best..tapi,bile saya donlod cite,cite tu tak boleh tengok..format die google chrome tuka..stress....tapi takpe..lepas tu, time nak post entry,xleh letak kartun2...gamba susah nak susun..lagi stress...tapi take...bertahan lagi...dan yang terbaru,die buat hal facebook tak boleh tengok...ni tak boleh bertahan..banyak kawan2 post benda2 penting time exam ni,tak dapat bace kang susah pulak....

n lastly,saya kembali kepada mozilla..walaupun lambat sikit,tapi ok la...yang tak bestnye,mozilla saya takleh right clik...nk copy takleh,nak open in new tab takleh...adoi..ade2 je...tapi tula..setiap benda ada kelemahan dan kebaikan...manusia pun same..kan..jadi,kite kene terima seadanye semua benda....=)))


blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

Anonymous said...

pkai FLOCK laa

R a S h i D a H said...

flock ni mende ape ek?jap nak cari..hehe..tq

deqyalalink said...

shida, kalau gg blapis memang should pakai braces , betul ape yg doc cakap tu..ohh bukan flock tuh, flosss rasenye hehe..ok b4 pakai braces ni jangan lupe pakai floss and pakai mouthwash since brushing is not really successful in prevent caries..tau tau ! :)

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!