Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

23 August 2010

< UKM dan Bangi >



ok,sekarang ni jelajah hati tengah usahakan nak upload gambar,tapi sampai sekarang still tak boleh..tak tau ape yang tak kena..stress!!!

baru nak cerita pasal UKM dan Bangi yang menjadi kisah hidup jelajah hati selama 4 tahun..mcm2 peristiwa,pengalaman dan kenangan ada di sane..sekarang,walaupun da abes study,still rase nak datang UKM n jalan2 kat Bangi..pegi Warta ke..hehehe

sesiapa yang masih ade kesempatan untuk memohon,jelajah hati galakkan korang try mohon masuk UKM...sangat seronok!! IPTA lain pun best jugak..tapi jelajah hati rase,UKM lebih seronok..antara sebabnye:-

1) terletak di tengah2 Bangi..dekat nak pegi Alamanda dengan Mines
2) sistem pembelajaran yang sistematik dan xmembebankan
3) persekitaran yang seronok..staff2 sume baik hati
4) peluang dalam sukan yang sangat cerah
5) senang komunikasi dengan orang atasan..

Bangi ni tempat yang penuh dengan kedai makan..ramai orang cakap pasal ICE ROOM...huwaaa...teringin nak pegi..tapi tak kesampaian..sape2 penah pegi?bole lah suggest nak order ape..hehe...boleh kan tolong jelajah hati??maceh2!!

3 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

hahaha umah aku ngan ukm 5 minit jer.. tapi sayang tak dapat study kat ukm, ..sebab dorang tak nak.. lelaki yang hensem macam aku..so terpaksa merantau di tanah uncle sam untuk study ada ke patut

JELAJAH HATI said...

ksian kodok hijau..xpe2,nanti boleh pg umah cik kodok ye..meh alamt..hehe..nak datang raye..bole??

Anonymous said...

ice room...ada org kater best ice cream dier jer tapi makanan so so...tapi kedai tu tk sure ader halal or tak..

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!