Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

22 March 2010

AGAIN: sape2 yang boleh membantu,harap bantulah saye =(

sekali lagi memerlukan bantuan tentang kulit muka berminyak. aritu dah tanya pasal produk untuk kulit berminyak kan? n berdasarkan 4 sahaja komen yang diberikan =( , sangat sedih..tak banyak yang boleh membantu dengan hanya 4 komen.

yang hantar pendapat :

syuQ : sarankan lactacyd..thanks sbb sudi beri pendapat anda.
ika : sarankan cetaphil..thanks jgk..
ash : sarankan jumpa beautician kat clinique n try clinique...thanks sgt3

sekali lagi,terima kasih banyak-banyak atas pendapat anda..walaupun tak ramai yang beri pendapat,at least adelah kan..hehehe..

dan keputusan yang telah diambil,saya macam nak try cetaphil..sebab clinique ni mahal sikit..bajet tak cukup..lactacyd pulak mungkin sesuai dgn org lelaki kot..kan syuq kan?so,cetaphil ni boleh take into account kot..doakan lah saya..

jadi sekarang ni,ada pulak yang cakap,luaran je tak membantu,dalaman pon kene jugak..so saya target untuk pemakanan pulak. anyone here tau diet atau pengambilan makanan yang macam mane boleh membantu kurangkan minyak kat muka ni?if ade,sudi-sudilah beritahu..tak kesahla sama ada supplement ataupun pengambilan makanan harian.

ade orang cakap,kurangkan ayam..ye ke?

ok,thanks to those yang komen2 tu..sayanglah korang!

5 comments:

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ said...

shida try guna simple...wawa guna simple...best sgt guna sebab rase mcm xde bahan kimia..harga pon berpatutan....

R a S h i D a H said...

simple ek..kurang bminyak tak?jerawat dah ok..boleh control..tp minyak yang cam xleh nk control..truk sgt minyak..huhuhu

Ariff Shah said...

off topic, kenapa tak guna Nuffnang?

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ said...

boleh2...shida try guna dlu...sebab dia sesuai utk semua kulit..

R a S h i D a H said...

ariff~~sebab rse cm sronok ngan adverts..xtau npe..huhu

wa~~InsyaAlah..nk pk duit lak..hehe

doakan kami....

Lilypie Maternity tickers
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!